TOP TÉMA: operace křečových žil a krásné nohy

operace křečových žilVětšina žen si myslí, že jejich situace není závažná, protože křečové žíly nijak vážně neohrožují jejich život. Ovšem spousta žen na to doplatila a nakonec musela na vážnou operaci. Takové operace křečových žil stojí spoustu peněz a času, protože operace křečových žil pojišťovny nehradí (některé pouze jejich část). Je tedy nutné řešit křečové žíly preventivně a dostatečně dopředu. Klinika VASCUMED se zaměřuje nejen na operace křečových žil, ale také na konzultace, poradenství a prevenci.

Pokračovat ve čtení

Ugrilujte si steak doma!

grilujeme

Ano, přišel podzim a s ním bohužel končí i období grilování, piva, přátel a pohody na zahradě do pozdních večerních hodin. Konec propečeným steakům…

Ovšem maso si můžete perfektně připravit i doma. Postačí vám grilovací koření, flákota masa a pánev nebo v lepším případě kontaktní gril. Protože chceme mít maso chutné, šťavnaté, a aby se po něm všichni olizovali, je nutné ho naložit aspoň den dopředu. Nakládá se do oleje, bylinek a speciálního grilovacího koření. Nechejte v ledničce proležet a můžete grilovat. Stejně tak lze naložit například i lilek, cuketu či podobnou zeleninu.

Pokračovat ve čtení

Podravka dnes

Hlavní aktivita společnosti Podravka je zaměřena na potraviny, nápoje a farmaceutické produkty. V oblasti potravinářského průmyslu je Podravka jednou z nejvýznamnějších společností v regionu jihovýchodní, střední a východní Evropy. Od jiných společností odlišuje Podravku, vedle jejích značek a vysoké kvality výrobků, zejména schopnost porozumět potřebám zákazníků.
polečnost Podravka má pobočky v 17 zemích na 3 kontinentech - v Evropě, Austrálii a Americe. Její silná distribuční síť se rozkládá od Jaderského po Baltické moře a přibližuje se tak blíže svým spotřebitelům na mezinárodních trzích. Kromě výroby a prodeje v regionu, Podravka utvořila také silná strategická spojenectví na jednotlivých trzích a ve své rozvinuté distribuční síti dodává také výrobky svých partnerů.

Buďte dobrým manažerem

Jak být efektivním manažerem? V našich manažerských kurzech se naučíte spoustu různých technik, které z vás udělají toho nejlepšího manažera. Jak si správně zorganizovat schůzky a porady? Jak vést podřízené? Jak řešit zásadní problémy? Umění přesvědčit, organizování sebe i okolí, umění delegace úkolů, přehled v pracovním právu a mnoho dalšího, to nabízejí kurzy Jiřího Jemelky, kde se stanete exkluzivním manažerem.

Pokračovat ve čtení

Úvěr může zachránit vaše podnikání

Podnikáte, nebo se chystáte podnikat? Určitě je vám jasné, že si musíte dávat pozor na své finance. Častokrát se stává, že jsou odběratelé nesolventní, opožďují se v platbách, a pak živnostníkovi chybí předpokládané finanční prostředky na zajištění pravidelného chodu společnosti.

Řešením může být podnikatelský úvěr, který má na českém bankovním trhu hojné zastoupení. Většina bank si uvědomuje důležitost podnikatelského potenciálu a snaží se malým firmám vyjít v rámci úvěrové nabídky co nejvíce vstříc.

Nejběžnějším produktem je kontokorent (provozní úvěr). Důvodem je skutečnost, že klient může čerpat peněžní prostředky dle své potřeby do výše schváleného úvěrového rámce.

Podnikatelé si úvěry nejčastěji berou na rozšíření výroby, investice do nových technologií či strojů, rozšíření kapacity, nákup nových budov určených k podnikání apod.

Proč se přihlásit na kurzy?

Marketing je proces podniku, během něhož se snaží podnik uspokojit potřeby svých klientů. Aby firma zjistila, jaké jsou potřeby a touhy zákazníka, musí provádět různé výzkumy a používat moderní marketingové nástroje. Na základě toho dochází k vyhotovení marketingové strategie, díky níž by měla firma zvýšit svou ziskovost. Jestliže se vám stále nedaří zajistit vyšší ziskovost, pak děláte něco špatně.

Pokračovat ve čtení

Tiskněte plakáty, skripta i katalogy

Plakáty, letáky, katalogy, kalendáře, skripta, reklamní materiály – to vše se dá dnes tisknout. K tomu se využívá technologie digitálního tisku. Jedná se o velmi rychlou a kvalitní metodu, která slibuje vysokou kvalitu tisku a zároveň nízké náklady. Tisknout se dá na papíry různých gramáží, různých rozměrů a struktur.

Pokračovat ve čtení